Onze kandidaat nr.3 Astrid Pourchez-Schuil

Astrid Pourchez ChristenUnie Best 2018vrijdag 16 maart 2018

Ik woon sinds 1975 in Best, ben getrouwd en we wonen met onze 2 hondjes al weer 18 jaar in Heuveleind. In mijn werk als personeelsmanager en re-integratie adviseur 2e spoor focus ik me op het (verder) ontwikkelen van de talenten van de medewerkers en het fit en vitaal houden van die medewerkers.
Ik hou van zingen (bij Best Gemutst), ben actief in de Protestantse Kerk in Best en heb al een aantal keren deel uitgemaakt van het bestuur van de Samenloop voor Hoop in Best.

Vanuit mijn gevoel voor rechtvaardigheid wil ik opkomen voor de zwakkeren in de samenleving. De rijkdom en vrijheid die we in Nederland ervaren, moet voor mij in alle lagen van de bevolking merkbaar zijn. Daarbij vind ik het belangrijk om op een duurzame en verantwoorde manier met de middelen die we hebben, om te gaan, zodat ook voor de generaties na ons er nog een zelfde beleving is. Actief zijn binnen de ChristenUnie is voor mij daarom een logische keuze.
Binnen de politiek en vanuit mijn werk heb ik dezelfde ambitie. Ik wil me er sterk voor maken om de inclusieve samenleving toegankelijk te maken en houden voor een ieder.

« Terug