Maandoverzicht april 2018

Portret Aaldert van der Vlieswoensdag 02 mei 2018

30 april
In subcommissies wordt met inbreng van alle partijen het ontwerp Beleidsakkoord besproken.

27 april  Koningsdag
Dat vieren we met dochter en twee kleindochters op de vrijmarkt in Maarssen, achter een bij Hornbach gehuurde behangerstafel.  Droog, plezierig en ook nog wat winst voor de dames. Wat wil je meer!

26 april
Met de fracties een begin van profiel gemaakt voor de komende burgemeesters vacature. Sterkte/zwakte, wel/geen assesment, wie willen wij zijn, wie moet hij zijn, het passeert allemaal de revue. Evenals de nog op te halen inbreng vanuit de inwoners. Wordt vervolgd.

21 april
Vandaag de van de informateurs per mail ontvangen ‘grondstof’ voor het opstellen van een concept beleidsakkoord 2018-2022 doorgenomen. Veel leeswerk en goed opletten wat er staat. Dus op zondag nog maar eens doornemen.

18 april
Laat ik u de tussenliggende ‘dingetjes’ besparen. Er is gewoon  doorgewerkt, waarbij burgerleden die formeel even geen burgerleden zijn toch en onbetaald hun aandeel geleverd hebben. Laten we dat niet vergeten! Vanavond de raadsvergadering over de voortgang van de formatie. Zeer teleurstellend dat de beide VVD-informateurs allereerst willen komen tot de samenstelling van een college en pas daarna tot een Beleidsakkoord. Zo hoort het niet. Als een candidaat-wethouder zich niet kan vinden in het uitvoeringprogramma van de Raad is dat jammer. Maar niet onoverkomelijk. En gezien de goede bestuurlijke verhoudingen van de afgelopen 4 jaar is deze aanpak ook niet nodig.

3 april
Vanmiddag gesproken met de 2 informateurs van de VVD.
De voor de CU van belang zijnde punten naar voren gebracht, zoals zorg, huisvesting voor starters en senioren, milieu en enkele andere punten.

« Terug